shutterstock_115243255

Heeft u een onderscheidend bedrijfsmerk?

Met corporate communicatie lukt het!

Straalt uw product- of bedrijfsmerk de juiste waarden uit? Is het voor uw doelgroepen helemaal duidelijk waar u voor staat en hoe u zich onderscheidt van de concurrentie? Is dit ook de uitstraling die u ambieert? Past uw uitstraling nog wel bij de organisatie zelf? Corporate communicatie kan ook voor uw bedrijf het verschil maken.

Corporate communicatie behelst alle communicatieactiviteiten die ervoor zorgen dat de positionering van uw bedrijf als een huis staat. Een sterke positionering is goud waard. Het vormt de waardevolle basis voor uw strategie. Ik help u graag uw positionering handen en voeten te geven op de juiste manier. Door  effectieve corporate communicatie in te zetten. Met een frisse blik kijk ik of alle communicatiemiddelen matchen met de gewenste positionering en strategie. Zowel qua inhoud, toon als visueel.

De beleving van uw merk kan alleen dán optimaal zijn, wanneer u consequent en herkenbaar bent voor klanten, medewerkers en de overige stakeholders. Zo kost het u uiteindelijk minder moeite om uw klanten te behouden en zult u minder moeite hebben nieuwe klanten en medewerkers te werven.

Meer informatie over wat ik voor u kan betekenen? Neem contact met mij op!