shutterstock_59479390

Employer Branding website die tot de verbeelding spreekt

Een technisch internationaal bedrijf, met een prachtig product dat alleen in B-to-B wordt verkocht. Waarbij voor de productie een complex chemisch proces wordt gevolgd en waar continu nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden.  Zie daar maar eens het juiste, technische personeel voor te vinden!

Na 11 dienstjaren bij Teijin Aramid, waar Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie onderdeel van mijn taken was, mocht ik als Macknify the Brand de strategie, het concept en uitwerking van de 'werkenbij' website van Teijin Aramid vormgeven.

Gedurende een project van 5 maanden heb ik alle elementen voor een aansprekende wervingssite aangeleverd: concept, teksten (incl. interviews met personeelsleden), filmpjes en structuur. Daarbij heb ik samengewerkt met Human Resources op alle locaties, en met veel mensen uit diverse bedrijfsonderdelen. Een geweldig project waar ik mijn ei volledig kwijt kon! Ook een werken bij website nodig? Of een arbeidsmarktcampagne die de doelgroep écht aanspreekt? Stuur mij gerust een bericht!

Deze website heeft zo'n 7 jaar dienstgedaan. Eén van de filmpjes die ik heb laten maken staat hieronder.

Informatie

Datum

winter 2011 - voorjaar 2012

Klant

Teijin Aramid

Locatie

Arnhem, Nederland