shutterstock_202535962

Wat anderen over mij zeggen:

Caroline is een aanpakker. Ze weet daarnaast haarfijn de juiste wegen te bewandelen om te bereiken wat ze heeft gepland en beloofd. Ze kan mensen op een prettige manier overtuigen van haar ideeën, ook op directieniveau. Tegelijkertijd luistert ze goed naar de behoeften van organisatie én klant. Verder weet ze de juiste balans te vinden tussen een duidelijke structuur en een pragmatische aanpak. Bij CROW heeft Caroline met succes binnen een paar maanden een nieuwe huisstijl uitgerold en het merkenbeleid geïmplementeerd. Dat is een knappe prestatie omdat in het verleden op dat gebied veel organisch is gegroeid!

Jos Kelderman, Marketing & Business manager bij BIA; voorheen marketing strateeg en teamleider bij CROW

Caroline heb ik leren kennen tijdens een gezamenlijk project voor de realisatie van een nieuwe website voor de Voedselbank Arnhem. Caroline heeft in dit project de rol van project- en communicatiemanager vervuld.
Caroline heeft ervoor gezorgd dat alle communicatie omtrent de nieuwe website goed en soepel is verlopen en de site geheel gevuld is met content. Een knappe prestatie gezien het zeer grote personen waar zij binnen de vrijwilligersorganisatie van de Voedselbank mee te maken heeft gehad. Het eindresultaat is een website waar alle betrokkenen zeer tevreden mee zij, zelfs als men initieel tegenstrijdige belangen had!

Martijn van de Spreng, Eigenaar Daizy Media

Caroline is een enthousiaste professional die van het communicatie team van de Voedselbank Arnhem een goed functionerende eenheid heeft gemaakt. Haar ervaring en kennis zijn belangrijk geweest bij het ontwerpen van een compleet nieuwe website en bij het opbouwen en uitvoeren van een helder communicatiebeleid. Ze is slagvaardig, energiek en niet bang om beslissingen te nemen.

Marco van der Woude, Algemeen Coördinator Voedselbank Arnhem en Senior Lecturer bij Hogeschool Arnhem Nijmegen

Caroline is a very dedicated person. Dedicated to both the organization (in this matter Teijin Aramid) and her profession. She is intelligent, knows what to do and how to do it. She combines those skills with a good sense of humor that makes here a very nice colleague to work with. Committed is what comes up if I think about Caroline. Committed towards the company, her job, family, friends and hobby. I only worked with Caroline for 3 years but I heard and have seen that she has established a lot in the (marketing) communication field in the 10 years she worked for Teijin Aramid.

Saskia Verhoeven Manager Corporate & Marketing Communication Teijin Aramid

Caroline is a down-to-earth communications specialist with excellent professional knowledge and skills and a drive for continuous development. Her open, respectful, and equal approach makes Caroline a nice colleague, great sparring partner and good coach. Her striking humor is the icing on the cake. Thanks Caroline!
In 2010, Jacqueline worked indirectly for Caroline at Teijin Aramid

Jacqueline Bodingius marketeer at CROW, voormalig collega

Caroline en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze is zeer goed in staat om op een professionele, resultaatgerichte manier een essentiële bijdrage te leveren aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen. Haar vakkennis op het gebied van het bouwen van merken, haar drive om te blijven vernieuwen en het feit dat ze geen moeilijke materie uit de weg gaat, vormen hierbij een solide basis. Haar prettige persoonlijkheid en humor maken haar daarnaast tot een fijne manager en prima collega.

Anne-Marieke rapporteerde voorheen aan Caroline

Anne-Marieke Vreeman, PR & Communicatieadviseur bij Estinea, Voormalig teamlid bij Teijin Aramid

Caroline is an experienced communication professional with in-depth know-how of labor market communication and employer branding, online as well as offline. She combines her critical advisory skills with a sense of humor and a focus on quality, which makes her fun to work with.
Evelien was collega en daarna projectleider website when working with Caroline.

Evelien Hamelink Senior Communicatie adviseur BASF. (voorheen collega bij Teijin Aramid)

Ik heb Caroline tijdens mijn tijd als directeur van SAB leren kennen als een zeer veelzijdige, hands-on communicatieprofessional, die zowel strategisch als operationeel prima inzetbaar is. Door vertrek van een medewerkster kon ik haar brede kennis en praktische werkmentaliteit goed gebruiken. Ze is een zelfstarter die veel weet van websiteonderhoud en teksten. Zij heeft gedurende haar (tijdelijke) periode bij het bedrijf veel communicatiewerk naar volle tevredenheid verricht.   Top qualities: Personable , Good Value

Tanja Kraal, Adviseur Arbeidsrecht en coach, voormalig directeur SAB

Caroline heeft in korte tijd mijn bedrijfswebsite met prima teksten weten te vullen en structuur aangebracht. Eig en Bedrijf is nu gelukkig goed vindbaar voor potentiele klanten. Ik kan Macknify the Brand daarom van harte aanbevelen!
Top qualities: Great Results , Personable , Expert

Marion van Eig, eigenaar Eig & Bedrijf

Huisstijl en Caroline zijn voor mij niet te scheiden. Zij is een communicatieprofessional met veel kennis die hard werkt om het beste resultaat te halen.

Benedita Cocheno, Strategisch communicatie adviseur

Caroline is een doortastende communicatiespecialist die weet waar ze het over heeft en daarvoor gaat. In de ruim vier jaar dat we hebben samengewerkt, heb ik haar leren kennen als een straight forward professional met een goed oog voor planning en prioriteiten en een leidinggevende die staat voor haar mensen.

Marieke rapporteerde aan Caroline bij Teijin Twaron

Marieke van der Ree- Dings Communicatieprofessional | Voormalig teamlid

A highly professional communicator in each field, with a humane approach.

Lex worked with Caroline at ESaSS/ Aladdin/ Norman data defense systems

Lex Schop, eigenaar APSmedia & Business partner

Klanten waar ik projecten voor heb mogen doen: