slider pag wie ik ben

Wie ik ben

Al  ruim 20 jaar ondersteun ik bedrijven met communicatiemanagement. Ook voor uw bedrijf kan Macknify the Brand communicatieadvies toegevoegde waarde leveren. Mijn kennis en ervaring is breed. Daarom kunt u me gerust een generalist of all-round communicatieprofessional noemen. Door deze brede kennis en ervaring ben ik in staat vanuit een geïntegreerde communicatieblik te bepalen welke aanpak voor mijn klanten het beste werkt. Daarbij bedenk ik het niet alleen, ik doe het ook!

Mijn passie ligt op het vlak van merkontwikkeling, tekst en klantgericht communiceren. Ik beschik over een breed professioneel netwerk van vormgevers, website ontwikkelaars en drukkers, die ik inschakel wanneer dat nodig is. Maar ik schakel net zo makkelijk met uw eigen bureau of fotograaf.

Onder de naam Macknify the Brand lever ik communicatiediensten op maat. Deze zijn gericht op úw bedrijf, úw doelgroepen en úw wensen. Ik adviseer en produceer communicatie die aansluit op hoe u zaken doet. Want ieder bedrijf is uniek. En ieder merk verdient aandacht. Zo lever ik eerlijke diensten, voor een eerlijke prijs.
Of het nu gaat om een hele nieuwe communicatiestrategie voor uw bedrijf of een kleiner project op het gebied van communicatie, ik beschik over de expertise om u zorgen uit handen te nemen en waarde toe te voegen.
Kijk snel verder om te ontdekken wat ik voor uw bedrijf kan betekenen.

Of lees wat anderen over mij schrijven of de officiële aanbevelingsbrieven van mijn voormalig werkgever Teijin Aramid en klant CROW.